Babyspeelgoed

Babyspeelgoed van hoge kwaliteit

Pinokkio in Utrecht is een speelgoedwinkel met een groot aanbod van babyspeelgoed. Maar ook voor peuters hebben wij natuurlijk een ruim aanbod. Loop gerust eens bij ons binnen en laat u verrassen door onze ruime keuze. Ook adviseren wij u natuurlijk graag bij uw aankoop, zodat u de winkel met een grote glimlach verlaat.

Spelenderwijs lezen

Bij Pinokkio Speelgoed vindt u onder andere leuke knuffels voor in de box of in de kinderwagen, maar ook vrolijke (elektronische) speeltjes zoals instrumenten en de sprekende telefoon. Veel van onze speeltjes zijn niet alleen erg leuk, maar hebben ook nog een educatieve waarde. Baby’s zijn volop bezig met de ontwikkeling van hun motorische vaardigheden, dus dit soort speelgoed doet het altijd erg goed. Zo kunnen ze hun oog-hand coördinatie en motoriek verbeteren en worden ze visueel gestimuleerd met mooi activiteitenspeelgoed. Zo kunnen ze spelenderwijs meer leren over tekenen, geluiden, dieren en nog veel meer.

Al ons speelgoed is van hoge kwaliteit en wordt dan ook zorgvuldig geselecteerd uit diverse topmerken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat ons babyspeelgoed lang meegaat. Ondanks de hoge kwaliteit kunt u bij ons rekenen op scherpe prijzen, u betaalt bij ons nooit teveel. Indien u nog vragen heeft over onze producten kunt u gerust contact opnemen. Wij staan u graag te woord. Ons telefoonnummer is 030 232 2654.

Babyspeelgoed

Pinokkio Speelgoed
Vinkenburgstraat 14
3512 AB Utrecht

Telefoon: 030-2322654
Mail: info@pinokkioutrecht.nl