Kinderspeelgoed Utrecht

Kinderspeelgoed in Utrecht

U bent op zoek naar kinderspeelgoed in Utrecht en zodoende bent u terecht gekomen op de website van Pinokkio Speelgoed. U bent bij ons aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar duurzaam en mooi speelgoed. Het aanbieden van hoge kwaliteit staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Wij selecteren ons aanbod zorgvuldig waardoor u gegarandeerd bent van kwaliteit.

Voor iedere leeftijd

Wij vinden het belangrijk om voor iedereen mooi speelgoed aan te bieden. Daarom hebben wij geschikt speelgoed voor alle leeftijden. Het is erg belangrijk dat uw kind speelgoed heeft dat past bij zijn of haar leeftijd, omdat speelgoed ook erg belangrijk is voor de ontwikkeling. Het stimuleert namelijk de fysieke, sociale, emotionele en cognitieve vaardigheden, maar ook de fantasie. Zo zijn baby’s volop bezig met de ontwikkeling van hun motorische vaardigheden, waardoor knuffels het altijd goed doen. Peuters zijn al bezig met het ontdekken van allerlei nieuwe dingen, waardoor bijvoorbeeld een instrument of loopfiets erg leuk voor hen is. Dit koopt u dan ook allemaal bij Pinokkio Kinderspeelgoed in Utrecht!

Ruim assortiment

Naast kinderspeelgoed in Utrecht, koopt u bij ons ook allerlei leuke accessoires voor in de kinderkamer. Denk bijvoorbeeld aan mooie grote pluche dieren, speelgoed dozen, lampjes en nog veel meer. Kom dus gerust eens een kijkje nemen en laat u verrassen door het uitgebreide assortiment. Wij zijn dagelijks geopend en staan klaar om u te adviseren, ook wanneer u bijvoorbeeld op zoek bent naar een leuk cadeau. Heeft u een vraag? Dan kunt u uw contactgegevens achterlaten via het contactformulier, of bel ons direct op 030 232 2654.

Kinderspeelgoed Utrecht

Pinokkio Speelgoed
Vinkenburgstraat 14
3512 AB Utrecht

Telefoon: 030-2322654
Mail: info@pinokkioutrecht.nl