Kinderwinkel Utrecht

Kinderwinkel in Utrecht

U bent op zoek naar een kinderwinkel in Utrecht en zodoende bent u terecht gekomen op de website van Pinokkio Speelgoed. Wij heten u van harte welkom in onze winkel, waar u altijd kunt rekenen op een prettige service. Daarnaast hanteren wij ook altijd scherpe prijzen, een goede prijs-kwaliteitverhouding staat bij ons hoog in het vaandel.

Ons speelgoed is onder andere gemaakt van hout en kunststof, maar ook bieden wij zacht textiel aan voor de allerkleinsten. Daarnaast hebben wij een uniek aanbod van educatieve spelletjes en puzzels. Bent u op zoek naar iets specifieks? Vraag het dan gerust aan één van onze medewerkers, wij kijken graag wat we voor u kunnen doen.

Ook leuk om cadeau te doen

In onze kinderwinkel te Utrecht vindt u een ruim assortiment van zowel baby- als peuter speelgoed. Wij vinden het belangrijk om voor iedere leeftijd passende producten aan te bieden. Speelgoed kan namelijk ook bijdragen aan het ontwikkelen van diverse vaardigheden, zoals motoriek en oog-hand coördinatie. Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon erg leuk om uw kind te zien genieten van zijn of haar nieuwe speelgoed. Dit maakt ons speelgoed ook uitermate geschikt om cadeau te doen.

Wenst u meer informatie over onze kinderwinkel in Utrecht? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier, of bel ons op 030 232 2654. Wij staan u graag te woord. U kunt natuurlijk ook altijd bij ons binnenlopen, wij zijn iedere dag geopend. Onze exacte openingstijden vindt u op de website.

Kinderwinkel Utrecht

Pinokkio Speelgoed
Vinkenburgstraat 14
3512 AB Utrecht

Telefoon: 030-2322654
Mail: info@pinokkioutrecht.nl