Kwalitatief speelgoed

Kwalitatief speelgoed

Wanneer u speelgoed koopt, moet het natuurlijk wel van goede kwaliteit zijn. Vooral omdat de kleintjes er toch wat minder voorzichtig mee om zullen gaan. Voor kwalitatief speelgoed bent u bij Pinokkio Speelgoed in ieder geval aan het juiste adres. Wij nodigen u graag uit om eens bij ons binnen te lopen en u te laten verrassen door ons veelzijdige assortiment!

Speelgoed is goed voor de ontwikkeling

Wij zijn van mening dat speelgoed niet alleen erg leuk is om te geven of om te krijgen. Het heeft ook een functie. Met name bij jonge kinderen kan speelgoed ieder aspect van de ontwikkeling stimuleren. Denk bijvoorbeeld aan de fysieke, sociale, emotionele en cognitieve vaardigheden, maar ook fantasie. Veel speelgoed stimuleert zelfs al deze vaardigheden. Zo zijn baby’s volop bezig met de ontwikkeling van hun motorische vaardigheden, waardoor vrolijk gekleurde rammelaars of knuffels het altijd goed doen. Peuters daarentegen willen graag de wereld om zich heen ontdekken en houden ervan om nieuwe dingen uit te proberen. Wat is er dan leuker dan een autogarage, muziekinstrument of een loopfiets?

Uiteraard is ieder kind anders en daarom hebben wij een ruim assortiment voor kinderen van alle leeftijden. Indien u advies nodig heeft, helpen wij u graag verder in onze winkel. Wij staan voor u klaar op iedere dag van de week, onze exacte openingstijden vindt u op deze website. Voor meer informatie over kwalitatief speelgoed kunt u ook gerust telefonisch contact opnemen. Ons telefoonnummer is  030 232 2654.

Kwalitatief speelgoed

Pinokkio Speelgoed
Vinkenburgstraat 14
3512 AB Utrecht

Telefoon: 030-2322654
Mail: info@pinokkioutrecht.nl