Speelgoed Utrecht

Speelgoed kopen in Utrecht

Bent u op zoek naar een veelzijdige kinderwinkel in Utrecht? Bekijk dan eens het ruime aanbod van Pinokkio Speelgoed. Zowel voor de allerkleinsten als de wat oudere kinderen kunt u bij ons leuk speelgoed kopen. Ook wanneer u op zoek bent naar een geschikt cadeau is het kopen van speelgoed natuurlijk erg leuk. Wij pakken uw cadeau graag in voor een extra verrassingseffect.

Duurzaam speelgoed

In onze speelgoedwinkel in Utrecht bieden wij enkel hoogwaardige kwaliteit aan. Ook duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij vinden het namelijk belangrijk dat uw kind nog lang plezier van het bij ons gekochte speelgoed kan hebben. Wij helpen u dan ook graag met het zoeken naar geschikt speelgoed. Met ons ruime aanbod is er altijd wel passend speelgoed te vinden, ongeacht de leeftijd van uw kind(eren). Zo hebben wij veel houten speelgoed, zoals poppenwagens en blokken, maar ook knuffels en leuke accessoires voor op de kinderkamer.

Wij staan dagelijks voor u klaar

Loop gerust eens bij ons binnen wanneer u op zoek bent naar speelgoed in Utrecht. Wij staan voor u klaar van maandag tot en met zondag en zijn ook op donderdagavond geopend. Heeft u een vraag of bent u op zoek naar een specifiek product? Vraag gerust om hulp bij één van onze medewerkers of neem contact met ons op. Ons telefoonnummer is 030 232 2654. U kunt ook uw bericht en contactgegevens achterlaten via het contactformulier. Wij zullen dan spoedig een reactie geven.

Speelgoed Utrecht

Pinokkio Speelgoed
Vinkenburgstraat 14
3512 AB Utrecht

Telefoon: 030-2322654
Mail: info@pinokkioutrecht.nl