Speelgoedwinkel Utrecht

Speelgoedwinkel in Utrecht

U bent op zoek naar een speelgoedwinkel in Utrecht en zodoende bent u terecht gekomen bij Pinokkio Speelgoed. Wij heten u en uw kind(eren) natuurlijk van harte welkom in onze speelgoedwinkel, waar u voor alle leeftijden het leukste speelgoed kunt kopen. Wij zijn namelijk van mening dat speelgoed niet alleen erg leuk is, maar het draagt ook bij aan de ontwikkeling

Houten speelgoed voor alle leeftijden

In onze speelgoedwinkel in Utrecht staat het speelplezier van uw kleintje centraal. Daarom vinden wij het ook belangrijk dat hij of zij voor langere tijd plezier beleeft aan het speelgoed. In ons assortiment vindt u daarom alleen kwalitatief en duurzaam speelgoed. Wij staan met name bekend om onze prachtige, houten speelgoed. Dit is zeer geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Denk bijvoorbeeld aan houten poppenwagens, theeservies, houten blokken en loopfietsen. Uiteraard wordt ons assortiment zorgvuldig geselecteerd om continu de hoge kwaliteit aan te bieden die u van ons gewend bent.

Uiteraard hebben denken wij bij onze speelgoedwinkel in Utrecht ook aan de allerkleinsten. Zo hebben wij zachte textielproducten in ons assortiment, zoals knuffels en poppen. En wat denkt u bijvoorbeeld van leuke accessoires voor op de kinderkamer? Loop eens bij ons binnen en laat u verrassen door het ruime aanbod!

Contact

Heeft u een vraag over onze speelgoedwinkel in Utrecht of bent u op zoek naar een specifiek product? Schroom dan niet om contact op te nemen. U kunt ons telefonisch bereiken via 030 232 2654 of laat uw gegevens achter via het contactformulier. Wij zullen dan spoedig contact met u opnemen.

speelgoedwinkel utrecht

Pinokkio Speelgoed
Vinkenburgstraat 14
3512 AB Utrecht

Telefoon: 030-2322654
Mail: info@pinokkioutrecht.nl